Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Mørdej med mandelmel rulles ned på 3 mm og tærteform Ø17 cm fores med ca. 130 g pr. form.
125 g mazarinmasse mørk sprøjtes i formen og herpå 150 g rabarberfyldning.
200 g kokosmasse med creme sprøjtes i et mønster oven på rabarberfyldningen og kokosflager fordeles på toppen.
Bages ved 180° C i ca. 35-40 min. og afkøles.

Tip

Du kan også lave eksklusive høje tærter eller snitter med samme ingredienser, dog justeres mængderne. Se herunder:

HØJ TÆRTE 10 STK.
Til høj tærte anvendes ring Ø16 cm, 4 cm i højden. Ring fedtes og fores med 150 g mørdej med mandelmel, rullet ned på 3 mm. 150 g mazarinmasse mørk fordeles i ringen og herpå 300 g rabarberfyldning. 200 g kokosmasse med creme sprøjtes i et mønster oven på rabarberfyldningen og kokosflager fordeles på toppen.
Bages med underplade ved 185° C i ca. 45-50 min.

SNITTER
Høj kantramme fores med 1.000 g mørdej med mandelmel, rullet ned på 3 mm. 1.500 g mazarinmasse mørk fordeles ovenpå, og herpå 1.800 g rabarberfyldning. 2.400 g kokosmasse med creme sprøjtes i et mønster oven på rababerfyldningen og kokosflager fordeles på toppen.
Bages ved 180° C i ca. 45 min. Afkøles og skæres i ønsket størrelse.