Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Kakaomørdej rulles ned på 3 mm og tærteform Ø17 cm fores med ca. 130 g pr. form.
150 g mazarinmasse mørk sprøjtes i formen og herpå 150 g hindbærfyldning.
80 g streusel fordeles på toppen og tærten pyntes med 5 g chokolade chunks.
Bages ved 180° C i ca. 30-38 min. og afkøles.

Tip

Du kan også lave eksklusive høje tærter eller snitter med samme ingredienser, dog justeres mængderne. Se herunder:

HØJ TÆRTE 10 STK.
Til høj tærte anvendes ring Ø16 cm, 4 cm i højden. Ring fedtes og fores med 150 g kakaomørdej, rullet ned på 3 mm. 200 g mazarinmasse mørk fordeles i ringen og herpå 300 g hindbærfyldning. Top med 80 g streusel og pynt med 5 g chokolade chunks.
Bages med underplade ved 185° C i ca. 45-50 min.

SNITTER
Høj kantramme fores med 1.000 g kakaomørdej, rullet ned på 3 mm. 1.800 g mazarinmasse mørk fordeles oven på, og herpå 1.800 g hindbærfyldning. Toppes med 960 g streusel og pynt med 60 g chokolade chunks.
Bages ved 180° C i ca. 45 min. Afkøles og skæres i ønsket størrelse.