Ingredienser

Opskrift er beregnet til 45 stk.

Sådan gør du

Marengs:
Kog en sukkerlage af sukker og vand. Sukkeret skal være helt opløst. Pisk den varme sukkerlage i æggehviderne, og pisk til marengsen er helt afkølet.

Chokoladehoveder:
Smelt overtræk. Sprøjt hovederne i mørk overtræk og øjne/næse af hvid overtræk.

Samling:
Foer en lille tærteform Ø7 cm med 20 g mørdej (se grundopskrift) og fyld 18 g mazarinmasse 1:1 i (se grundopskrift). Bag de små tærter ved 200 grader i ca. 18 min.

Fyld de afkølede tærter med 18 g lemoncurd (se grundopskrift) og frys. Kan med fordel opbevares på frost indtil pyntning.

Pynt tærterne med marengsdutter sprøjtet med ODENSE Stjernetyl 10 mm og chokoladehoveder.

Tip

Holdbarhed 1 døgn med marengs på.