Ingredienser

Opskrift er beregnet til 55 stk.

  • 1.000 g Kokosmel (medium grov)
  • 1.000 g Sukker
  • 1.000 g Pasteuriserede æggehvider
  • 1.000 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • Mørk chokolade

  • 1.000 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • 65 g Kakaosmør

Sådan gør du

Kokosmel, sukker og æggehvide blandes og opvarmes/ristes op til 60º C under konstant omrøring. Toppene vil flyde under bagning, hvis kokosmassen ikke ristes op.
Den varme kokosmasse hældes over chokolade pastillerne og det blandes sammen.
Massen afkøles til ca. 40º C og sprøjtes ud i toppe á 70 g på silikonepapir.
Bages ved 180º C i 18-20 min. og afkøles.
Chokolade og kakaosmør smeltes og tempereres. Smøres i bunden på de afkølede kokostoppe.

Tip

Ny og spændende kokostop med chokolade.
- en god sommervariant!