Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.

  • 4.500 g Mørdej
  • 10 g Flydende rød Farve
  • -

  • 6.000 g Kransekagemasse
  • Jordbærcreme

  • 670 g Jordbærpuré
  • 435 g Sukker
  • 435 g Pasteuriserede æg
  • 215 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
  • 110 g Kakaosmør
  • 215 g Smør
  • 14 g Limeskal (skal af 4 lime)
  • Topping

  • Friske Jordbær

Sådan gør du

  1. Mørdejen tilsættes 10 g flydende rød farve, og rulles ned på 3 mm. Aluform 7108 fores.
  2. 40 g kransekagemasse sprøjtes i og bages ved 200 grader i 12 min.
  3. Jordbærcreme: Jordbærpuré tøs op og blandes i en gryde med sukker, limeskal, æg og æggeblommer.
  4. Massen legeres til 82 grader og hældes straks over den hvide chokolade og kakaosmør. Massen afkøles til 50 grader, og blendes med blødt smør.
  5. De forbagte tærtebunde fyldes med 15 g jordbærcreme og bages i yderligere 15 min. ved 130 grader.
  6. Tærterne pyntes med friske jordbær.