Små jordbærtærter 150 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 150 stk.
- 4.500 g Mørdej
- 10 g Flydende rød Farve
-
-
- 6.000 g Kransekagemasse
-
Jordbærcreme
- 670 g Jordbærpuré
- 435 g Sukker
- 435 g Pasteuriserede æg
-
215 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
- 110 g Kakaosmør
- 215 g Smør
- 14 g Limeskal (skal af 4 lime)
-
Topping
- Friske Jordbær
Sådan gør du
- Mørdejen tilsættes 10 g flydende rød farve, og rulles ned på 3 mm. Aluform 7108 fores.
- 40 g kransekagemasse sprøjtes i og bages ved 200 grader i 12 min.
- Jordbærcreme: Jordbærpuré tøs op og blandes i en gryde med sukker, limeskal, æg og æggeblommer.
- Massen legeres til 82 grader og hældes straks over den hvide chokolade og kakaosmør. Massen afkøles til 50 grader, og blendes med blødt smør.
- De forbagte tærtebunde fyldes med 15 g jordbærcreme og bages i yderligere 15 min. ved 130 grader.
- Tærterne pyntes med friske jordbær.