Rabarbertærte med marengs 18 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Rabarberfyld
- 3.600 g Frosne Rabarber
- 175 g Vaniljesukker
- 9 stk. Lime (skal)
- 2.340 g Sommer-mørdej med citron
- 1.800 g Sommer-mazarinmasse med citron
-
Broken gel
- 1.200 g Jordbærpuré
- 360 g Sukker
- 4 stk. Lime (saft og skal)
- 14 g Gellan (Texturas)
- 12 g Citras (Texturas)
-
Marengs
- 630 g Pasteuriserede æggehvider
- 630 g Sukker
- 630 g Flormelis
Sådan gør du
Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres brunet smør.
(Må ikke sættes på køl).
Kransekagemassen sprøjtes ud med det samme, med flad firkantet tyl i pladens længde og bages ved 220 grader i 13-15 min.
Rettes op efter bagning.