Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • Rabarberfyld

  • 3.600 g Frosne Rabarber
  • 175 g Vaniljesukker
  • 9 stk. Lime (skal)
  • 2.340 g Sommer-mørdej med citron
  • 1.800 g Sommer-mazarinmasse med citron
  • Broken gel

  • 1.200 g Jordbærpuré
  • 360 g Sukker
  • 4 stk. Lime (saft og skal)
  • 14 g Gellan (Texturas)
  • 12 g Citras (Texturas)
  • Marengs

  • 630 g Pasteuriserede æggehvider
  • 630 g Sukker
  • 630 g Flormelis

Sådan gør du

Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres brunet smør.
(Må ikke sættes på køl).

Kransekagemassen sprøjtes ud med det samme, med flad firkantet tyl i pladens længde og bages ved 220 grader i 13-15 min.

Rettes op efter bagning.