Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

  • Grilltærte

  • 4.160 g Linsedej
  • 6.400 g Sommer-mazarinmasse
  • Myntestreusel

  • 750 g Sukker
  • 340 g Brun Farin
  • 750 g Smør
  • 1.125 g Hvedemel
  • 1 bundt Mynte Blade, hakket
  • -

  • 480 g Lime (saft af lime)

Sådan gør du

  1. Rabarberfyld: Frosne rabarber blandes med vaniljesukker og skal af lime og tøs op, evt. på køl natten over.
  2. Sommer-mørdejen (se grundopskrift) rulles ned på 3 mm og stikkes ud, så den passer til tærteformen.
  3. Sommer-mazarinmasse (se grundopskrift) sprøjtes i tærteformen, ca. 100 g pr. stk.
  4. 200 g rabarberfyld fordeles på mazarinmassen og tærten bages ved 180º C 25 min.
  5. Broken gel: Jordbær, sukker, saft og skal af lime og citron koges op. Tilsæt Gellan og Citras og kog 1 min.
  6. Blend og sigt. Køles af og blendes glat. Fordel 100 g broken gel på den bagte tærte.
  7. Marengs: Pisk æggehvider og sukker op. Tilsæt flormelis og pisk til en stiv marengs. Fordel 70 g marengs oven på tærten med en glat rund tyl. 
  8. Bag tærten ved 150º C 10 min.