Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

  • Grilltærte

  • 4.160 g Linsedej
  • 6.400 g Sommer-mazarinmasse
  • Myntestreusel

  • 750 g Sukker
  • 340 g Brun Farin
  • 750 g Smør
  • 1.125 g Hvedemel
  • 1 bundt Mynte Blade, hakket
  • -

  • 480 g Lime (saft af lime)

Sådan gør du

  1. Myntestreusel: Ingredienserne røres sammen med spartel.
  2. Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
  3. Se grundopskrift på Sommer-mazarinmasse: Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og myntestreusel drysses øverst. Limesaft fordeles oven på streuslen lige inden bagning.
  4. Tærten bages ved 190° C i 35-38 min.
  5. Pynt evt. med reven lime skal.

Tip

- Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.

- Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.