Ingredienser

Opskrift er beregnet til 56 stk.

Sådan gør du

Kransekagemasse appelsin:
Se grundopskrift.

Abrikos/appelsinfyldning:
IGOS Frugtfyldning abrikos kan anvendes her.
Eller lav selv appelsinfyldning af 1000 g appelsinmarmelade og 5 bl. husblas. Smelt den udblødte husblas og bland det sammen med appelsinmarmeladen.

Kransekagestængerne tages ud fra køl og frugtfyldningen (abrikos/appelsin) fordeles i midten af kransekagestangen og glattes ud med en paletkniv, så den er helt plan med toppen af kransekagen. Sættes på frost indtil det har sat sig helt.

OBS! Appelsin cremeux må IKKE omrøres før brug, skal være så kold som muligt
Cremeux sprøjtes "i bølger" på toppen af kransekagestængerne med bladtyl og fryses.
Skæres let frossen i 7-8 cm stykker.

Relateret video

Cremeux med rosentylle