Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du


APPELSINCREME:
Fløden koges op med saft og skal fra appelsinerne og hældes over chokoladen. Omrøres til chokoladen er helt smeltet. Sættes på køl til dagen efter.

LAGKAGEBUND:
Sukker og æg piskes til max volume. Mel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og mænges forsigtigt i. Dejen afvejes med 1000 g pr. bund og smøres ud på silikonepapir. Bages ved 230° C i 7-9 min.

LINSEBUND:
Ingredienserne køres sammen til linsedej og opbevares køligt indtil brug.
Linsedej rulles ned på 3 mm og stikkes ud med ring Ø16 cm. Bages ved 220° C i 8-9 min.
Efter afbagning rettes bundene til med kageringen. Linsebunden smøres med smeltet mørk chokolade.

SAMLING:
Linsedejsbund lægges i kagering og ringen fores med en strimmel af lagkagebunden.
Appelsincreme fordeles på bunden, og herpå lægges der en lagkagebund.
150 g frugtfyldning Rabarber smøres ovenpå og der toppes med flødeskum. Slut af med lagkagebund på toppen. Kagen smøres op med flødeskum.

Kagen overtrækkes med Overtræksmarcipan Gul, rullet ned på 3 mm.
Pyntes evt. med "Bro-cyklen" eller efter fri fantasi.

Tip

Alternativ kan der også anvendes en Rabarber/Jordbær kompot.

Ingredienserne koges op og simrer ved svag varme i ca. 20 min.
Den tynde væske hældes fra kompotten og afkøles.