Sådan arbejder vi med bæredygtighed i ODENSE-Gruppen
Bæredygtige indsatser
Som en stærk, lokal aktør skal vi i ODENSE-Gruppen naturligvis have en positiv indvirkning på de samfund, hvor vi er til stede. Vi ønsker en mere bæredygtig produktion, et mere bæredygtigt forbrug og at tilbyde brands, der er relevante i fremtiden. ODENSE-Gruppens indsatser tager udgangspunkt i 4 fokusområder:
1. Fødevare- og produktsikkerhed
2. Bæredygtige indkøb
3. Hensyn til miljøet
4. Omtanke for mennesker og samfund
Indsatser omkring fødevare- og produktsikkerhed
Vi sætter en ære i at levere produkter af høj, ensartet kvalitet, og vi kan garantere fødevaresikkerheden med vores IFS- og BRC-certificerede kvalitetsstyring gennem alle væsentlige led;
- Vi anvender kun kvalitetsgodkendte råvarer
- Ensartet og sikker produktionsproces
- Løbende kvalitetskontrol gennem hele processen
- Vi kontrollerer råvarer og færdigvarer i eget og i eksterne laboratorier
- Vi tester bl.a. for smag, funktionalitet og farve
Vi stiller de samme strenge krav til kvaliteten på alle vores produktionssteder og arbejder hver eneste dag på fødevarersikkerhed gennem hele værdikæden, fra dyrkningen af råvarer og frem til vores produkter lander hjemme hos vores kunder.