Kunderne smager med øjnene
Man kan næsten ikke pynte sine croissanter for meget. Frisk frugt, tørret frugt, marcipanblomster, kagedrys, chokoladeglasur- og stykker, hakkede nødder og mandler, kakao og flormelis, og guldstøv - vi kunne blive ved. Det er vildt hvilken forskel det gør, når man tør pynte løs. Kunderne elsker det og kagemontren vil stråle.
28 lag dej i en croissant.
Det er alligevel noget.
En god croissantdej tager tid, kræver håndelag og faglighed. men til gengæld smager den fantastisk. Bag den selv fra bunden eller køb bake off klar til bagning.
Foto:
Fyld og pynt - makronmasse med mandelflager.
Hasselnøddeflager kan også bruges.
Twice baked æblecroissant
Flæk en daggammel croissant. Pensl indvendigt og udvendigt med opblandet CREDI SHINE Base.
Fyld med makronmasse og Fruit Filling Æble og sprøjt makronmasse på toppen. Pynt med nødder eller mandler. Bag ved 220 grader i 8-10 min. og drys med fx flormelis.