Sådan laver du croissantblomster
En croissant behøver ikke have en traditionel form. En croissantdej kan foldes, skæres og vikles samt drejes på mange måder - giv den dit helt eget udtryk. Lav fx en flot croissantblomst med Fruit Filling og friske bær.
Løft udtrykket på de bagte kager i disken - med flotte farver på både fyld og pynt.
Step-by-step
1. Rul dejen ud til en tykkelse på 3 mm. Skær dejen i kvadrater af 10 x 10 cm, og snit et kryds i midten af kvadraten.
2. Dejen til sneglen rulles ud til en tykkelse på 2 mm og smøres med et tyndt lag af fx Fruit Filling Hindbær.
3. Rulles til snegle.
4. Snegle skæres ud og placeres i midten af krydset på kvadraten.
5. Tryk hindbærsneglen ned i krydset på kvadraten.
6. Raskes og bages som almindelige croissanter.
7. Voila! Så har du flotte croissantblomster. Pynt fx med friske hindbær og spiselige blomster.