Croissantkrans Step

Sådan laver du en croissantkrans

En croissant behøver ikke have en traditionel form. En croissantdej kan foldes, skæres og vikles samt drejes på mange måder - giv den dit helt eget udtryk. Prøv fx en croissantkrans med Fruit Filling.

Løft udtrykket på de bagte kager i disken - med flotte farver på både fyld og pynt.

Krans Step 1

1. Skær snipper, på 2 cm i bredden, på den ene halvdel af dejstykket.

Krans Step 2

2. Pensl med vand og sprøjt en stribe op med Fruit Filling eller ODENSE Trøffel.

Krans Step 3

3. Buk dejen om Fruit Fillingen og tryk sammen. Rul herefter dejen sammen om Fruit Fillingen, så snipperne er på ydersiden.

Krans Step 4

4. Fold til en krans og saml enderne.

Krans Step 5

5. Raskes og bages som almindelige croissanter.

Croissantkranse Med Pynt

6. Pynt fx med frysetørret drys eller ODENSE Støv