Ingredienser

Opskrift er beregnet til 39 stk.

Sådan gør du

39 stk./1 kantplade

Grov marcipanbund:
Sukker og Bitter 00 blandes sammen med en spatel. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen, og grofthakkede mandler tilsættes. Resten af ingredienserne tilsættes, og det hele blandes godt sammen. 2.500 g vejes af og smøres jævnt ud i en kantplade. Bages ved 180 °C i ca. 30-35 min.

Fremgangsmåde:
Del bunden i 3 lige store stykker og fordel Cognac råmasse på to af dem. Læg bundene sammen, med bunden uden fyld på toppen. Skær kagen i snitter af fx 3 x 6 cm og sæt på køl.

Smelt lys chokolade og tilsæt olie og hasselnødder. Anvendes ved ca. 400 C. Rester kan gemmes og bruges igen senere.

Dyp snitterne, evt. ved hjælp af et træspyd, som er stukket ned i midten af kagen og lad dem dryppe godt af, inden de sættes på bagepapir.

Pynt med trøffel med karamelsmag, hele hasselnødder vendt i guldstøv og lidt skovsyre.