Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • Base

  • 2.700 g Mørdej
  • 3.600 g Mazarinmasse 1
  • 1.800 g Citruskompot
  • Makronmasse

  • 1.000 g ODENSE Bittermasse 00 - 5 kg
  • 2.000 g Sukker
  • 600 g Pasteuriserede æggehvider
  • Topping

  • 180 g Mandelflager

Sådan gør du

Rør ODENSE Bitter 00 og sukker grundigt sammen. Tilsæt æggehvider lidt af gangen.


SAMLING
Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteform Ø17, ODENSE Cafétærteform, ca. 150 g. 200 g mazarinmasse sprøjtes i formen sammen med 100 g kompot. 200 g makronmasse sprøjtes på toppen.

Tærten pyntes med 10 g mandelflager. Bages ved 185 °C i 25 min.