Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Grov marcipanbund:
Sukker og Bitter 00 blandes sammen med en spatel. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen, og herefter de grofthakkede mandler. Resten af ingredienserne tilsættes, og det hele blandes godt sammen. Der vejes 220 g af i tærteforme (fx varenr 45384) eller kagering Ø16 cm. Bages ved 180 °C i ca. 30-35 min.

Når bundene er afkølet, vende de ud af formene og stikkes ud med en kagering Ø16 cm.

Citronfromage: 
Tilberede citronfromagen efter fremgangsmetoden på spanden. 

Samling:
Forbered kageringe med plast i kanten. Film bunden af ringene og op ad ydersiden, så fyldet ikke løber nedenom kageringen.

Sprøjt 120 g citronfromage rundt i kanten på ringen. Fyld midten ud med 260 g Igos fruit filling æble. Sprøjt yderligere 120 g citronfromage rundt i kanten og over æblen. Tryk bunden ned i fromagen, så den lægger sig i niveau med kageringen. Sæt kagerne på frost.

Pynt: 
Rul marcipanen ud til 2 mm og udstik små blomster.

Smør den frosne kage på toppen (kagen er lagt sammen med toppen nedad, så den skal vendes når den kommer ud af kageringen) med gele.

Smelt hvid chokolade med farver og temperer den.

Skær plaststrimler ud så de bliver 52 cm lange og 10 cm høje. Del en plaststrimmel i 2 på skrå, så du ender med 2 lange trekantede strimler der er 8 cm på højeste sted og 2,5 cm på laveste sted.

Smør et forholdsvis tykt lag af den tempererede chokolade, ud på plaststrimlerne og sæt dem straks omkring kagerne.

Brug den resterende chokolade til at lave yderligere pynt med og til midten på de små marcipanblomster

Pynt kagerne med runde chokolade strimler, små marcipanblomster og grøn skovsyre.

Tip

Fyld og farver kan varieres til de forskellige sæsoner. Prøv fx fyld af Igos Fruit filling rabarber og brug så lyserød chokolade.