Kokos makronlinse 20 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 400 g Linsedej
-
Appelsincreme
- 250 g Kagecreme
- 50 g Kompot appelsin
-
Kokos Makronmasse
- 400 g Kokosmasse
- 120 g Sukker
- 80 g Pasteuriserede æggehvider
-
Topping
- 20 g Kokosflager
Sådan gør du
Appelsincreme:
Creme og kompot blandes sammen.
Kokos makronmasse:
Kokosmasse og sukker røres sammen. Æggehvide tilsættes til sidst.
Makronlinser:
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og 30 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med kokosflager og bag linserne ved 190° C i ca. 20 min.