Sådan gør du

STEP 1:

Chokoladebund Ø24 cm og top kage Ø16 cm. Toppen halveres og hjørnerne skæres af. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.

STEP 2:

Kagen overtrækkes i ODENSE ekstra hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.
Diadem: Hvid overtræksmarcipan udrulles til 2 mm og stikkes ud med diadem udstikker. Diademet tørres, sprayes med fedtspray og pensles med ODENSE Rosa støv. Laves min. 1 døgn i forvejen for at tørre op. Der kan med fordel laves flere ad gangen, som opbevares i papæsker ved stuetemperatur, så de er klar til brug ved bestilling.
Øjne: Sort overtræksmarcipan – 2 x 2,5 g, 9 cm.
Øjenvipper: 4 x 0,5 g sort, 3 cm.
Mund: Rosa overtræksmarcipan – Ø9 cm, nr. 12.

Kagen pyntes med øjne, mund, og hår af karamel snørebånd. Kinder pensles let med ODENSE Rosa støv. Diadem kan sættes på kagen inden kunden afhenter kagen eller leveres ved siden af, så kunden selv sætter det på kagen. Diademet bliver blødt hvis det opbevares mange timer på køl eller frost.

Relateret video

Sjove kager - Petra prinsesse diadem