Sådan gør du

STEP 1:

Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.


STEP 2:

Kagen overtrækkes i ODENSE grøn overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.
Mund: Ekstra Hvid overtræksmarcipan – Ø16 cm
Læber: Sort overtræksmarcipan – 12 g, 45 cm
Tænder: Sort overtræksmarcipan – 2 x 12 cm, skåret i trekanter
Store øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan - Ø5, nr. 7. Grøn overtræksmarcipan – Ø5, nr. 7. Sort overtræksmarcipan – Ø2, nr. 2
Mellem øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan - Ø3, nr. 3. Grøn overtræksmarcipan – Ø3, nr. 3. Sort overtræksmarcipan – Ø1, nr. 1
Små øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan - Ø2, nr. 2. Grøn overtræksmarcipan – Ø2, nr. 2. Sort overtræksmarcipan – Ø1, nr. 1.
Horn: Grøn overtræksmarcipan – 4 x 5 g. Vinrød overtræksmarcipan – 4 x 5 g
Kagen pyntes med mund, læber, tænder, øjne og horn.

Relateret video

Sjove kager - kuppelformet kage