Sådan gør du

STEP 1:

Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.


STEP 2:

Kagen overtrækkes i ODENSE sort overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm:
Øjne: Hvid overtræksmarcipan – 2 x 5 g
Øjne: Rød overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2
Pupil: Sort overtræksmarcipan – lille prik
Øjenbryn: Sort overtræksmarcipan – 2 x 1 g, 5 cm
Mund: Sort overtræksmarcipan – 10 g, 15 cm
Tænder: Ekstra hvid overtræksmarcipan - 3 x 6 cm skåret diagonalt
Bloddråber: Rød overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1
Ører: Sort overtræksmarcipan – 2 x 5 g
Kagen pyntes med øjne, øjenbryn, mund, tænder, bloddråber og øre.

Relateret video

Sjove kager - kuppelformet kage