Ingredienser

Opskrift er beregnet til 75 stk.

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvider tilsættes lidt ad gangen.
  2. Kransekagemasse vejes af på 20 g og trykkes ned i Silikoneform til tapaskager Ø40 mm.
  3. Bages ved 200 grader i ca. 12 min.
  4. Frys kagerne i formen og vend dem ud i frossen tilstand.

Lemon/Hindbærcurd (12 g pr. kage) - se grundopskrift.

Marcipancrumble - se grundopskrift.

Samling:

  1. Mørk chokolade tempereres.
  2. De optøede tapaskransekager sættes på ODENSE Æggedypper og dyppes i chokoladen, så sider dækkes men ikke toppen.
  3. Vend straks æggedypperen og lad chokoladen dryppe ned, så der dannes "nedadvendte spidser" i chokoladen.
  4. Hjælp gerne til med en finger for at trække chokoladen i længere "spidser".
  5. Lad chokoladen hærde, og træk forsigtigt tapasstykkerne af æggedypperen.
  6. Fyld tapasstykkerne med lemon-/hindbærcurd og pynt med marcipancrumble, ca. 2 g pr. stk.

Tip

Kan sælges til alle anledninger året rundt.

Sælg tapaskagerne i ODENSE Sort Rudeæske med indlæg til 9 stk., i ODENSE Tinæske til 18 stk. eller enkeltvis fra fad/disk.