Ingredienser

Opskrift er beregnet til 96 stk.

  • Oprørt masse er beregnet til ca. 8 miniplader (12 stk. pr. plade)

  • 1.000 g Kransekagemasse
  • Forskellige varianter kan vælges:

  • ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
  • ODENSE Dessertmasse med pistacie - 1 kg
  • ODENSE Dessertmasse med cognac - 1 kg
  • ODENSE Karameltrøffel - 5 kg
  • ODENSE Sprøjteklar Trøffel med Orangesmag - 1 kg
  • ODENSE Nøddetrøffel - 5 kg
  • ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
  • ODENSE Nougattrøffel - 5 kg

Sådan gør du

Kransekagemasse sprøjtes ud på plader, evt. ODENSE Miniplader (12 stk. pr. plade), og bages ved 230º C i 6-7 min.


Efter afkøling kan forskelligt fyld sprøjtes på kransekagebundene, og de dyppes i chokolade. Dekoration efter egen fantasi.