Ingredienser

Opskrift er beregnet til 85 stk.

  • Stænger

  • 1.400 g Kransekagemasse
  • 500 g Sprøjteklar Nougat - 1 kg
  • Hindbærmasse

  • 1.800 g Kransekagemasse
  • 200 g Hindbær Puré optøet
  • Topping

  • 170 g Mandelsplitter - 1 kg
  • 340 g Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg

Sådan gør du

1400 g kransekagemasse sprøjtes med x-tylle ud i stænger i pladens længde. Nougat sprøjtes midt på kransekagestængerne.

Ca. 1800 g kransekagemasse rørt op med hindbærpuré sprøjtes med stjernetylle i cirkler på toppen af stængerne. Drys med mandelsplitter.

Bages ved 210° C i ca. 16 min.

Stængerne kan evt. rettes op med 2 skrabe lærred efter bagning. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Stængerne skæres i stykker á ca. 50 g og enderne og bunden dyppes i mørk chokolade.