Farinelli 75 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 75 stk.
- 1.500 g Kransekagemasse
- 300 g Kompot appelsin
- 1.650 g Farinellimasse
-
450 g Hvid - 2,5 kg
Sådan gør du
LIMEKOMPOT:
Lime skåret i skiver, sukker og vand kommes i en gryde og koges op. Lad det simre i ca. 20 min. Herefter blendes kompotten og skallerne sies fra. Kompotten afkøles og kan opbevares på køl i tætsluttende emballage op til 3 uger.
MARCIPANÆG:
Marcipan og limekompot æltes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i mellem æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret hvid chokolade. Pynt med revet limeskal.