Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.

Sådan gør du

Linsedej rulles ned på 3 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker nr. 11, Ø 8 cm.

Hindbærfyld sprøjtes ud med sprøjtepose på midten af linsedejen (ca. 20 g pr. stk.). Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig "napoleonshat". Bages ved 2100 C i 9-10 min.

Efter afkøling dyppes bunden i hvid chokolade/overtræk og der sprøjtes hindbær frugtfyldning/marmelade på toppen, ca. 5 g pr. stk. 

Overtræksmarcipan ekstra hvid rulles ned på 2 mm, stikkes ud med rund udstikker nr. 11, Ø 8 cm og lægges over "napoleonshatten" og formes som "spøgelse".

Spøgelset pyntes med øjne af smeltet mørk chokolade/overtræk.