Sådan gør du

Chokoladebund - se grundopskrift

Nougatcreme:
Fløden piskes let op og smeltet nougat vendes i.

2 bunde pr. kage stikkes ud med rund ring nr. 7 på Ø 5,2 cm. Halvdelen af bundene sprøjtes kanten rundt med nougatcreme og frugtfyldning sprøjtes midt i cremen. Den anden bund lægges på cremen.

Ekstra hvid overtræksmarcipan rulles ned på 6 mm. Af de øvrige farver rulles en pølse på ca. 1 cm tykkelse og pølserne skæres i små stykker af 1 cm. Alle de farvede stykker fordeles på den hvide overtræksmarcipan og det hele rulles ned på 2,5 mm tykkelse. Strimler, som passer til kanten, skæres ud og vikles om kagerne.

Nougattrøffel lunes og sprøjtes på toppen af hver kage.

Med mørk chokolade laves klovne øjne og mund (se foto).