Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

Lagkagebunde:
Pisk sukker, vaniljesukker og æg hvidt.

Bland mel og bagepulver. Vend forsigtigt melblandingen i æggesnapsen. Tilsæt citron pasta.

Fordel 900 g på 4 plader med bagepapir og bag ved 200 grader i 7-8 min.

Lakrids Trøffel:
Varm chokoladetrøffel op så den er flydende. Tag 50 g fra og bland det godt med lakridspulveret. Vend derefter resten af trøflen i.

Jordbær Fromage:
Tilbered fromagen efter fremgangsmåden på spanden.

Samling af kagen:
Udstik 3 bunde pr kage, med en kagering Ø16.

Læg en bund i ringen og fordel 140 g rabarber fruit filling på. Fordel lakridstrøflen herpå. Læg en bund på og fordel jordbærfromagen herpå. Slut af med en bund på toppen.

Sæt kagerne på frost.

Opsmør kagerne med smørcreme eller flødeskum.

Rul marcipanen ned til 3 mm og overtræk kagerne.

Pynt kagerne eller opbevar dem i fryseren, inden de pyntes færdigt.