Ingredienser

Opskrift er beregnet til 140 stk.

  • 500 g ODENSE Hasselnødder med hinder - 1 kg
  • 1.500 g Sukker
  • 2.000 g Hvedemel
  • 100 g Bagepulver
  • 1.500 g Smør
  • 500 g Pasteuriserede æg
  • 1.500 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg (kan også være lys eller hvid)

Sådan gør du

1. Bitter 00, nødder, sukker, mel og bagepulver blandes og røres i 1. gear i 8 min.
2. Smør/margarine og æg tilsættes og dejen røres i 1. gear i 2 min.
3. Chokolade pastillerne røres i dejen til sidst.
4. Dejen rulles til pølser á 900 g. Deles i 15 stk. og sættes på silikonepapir på bageplade.
5. Bages ved 180º C i 10-12 minutter.

Tip

Cookies kan spindes med den chokoladevariant, som indgår i kagerne.