Hindbærcreme tærte 18 stk.
Flot cremetærte til alle festlige anledninger!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Smør-linsedej (grundopskrift)
- 2.070 g Smør-linsedej til Cafetærter
-
Chokolade mazarinmasse
- 125 g Kakaopasta (50 g kakaopulver og 75 g kogende vand)
- 875 g Sukker
- 1.000 g Smør ell. margarine
- 625 g Chokolade chunks
- 1.000 g Pasteuriserede æg
- 250 g Hvedemel
-
Hindbærmousse
- 20 g (10 bl.) Husblas
- 1.500 g Hindbærpuré
- 1.500 g Hvid chokolade
- 1.500 g Piskefløde
-
Chokolade til spray
- 600 g Hvid chokolade
- 225 g Kakaosmør
-
Til chokoladebånd og blomst
- 1 Hvid chokolade
Sådan gør du
Massen sprøjtes med rund, glat tyl Ø 12 mm i bunde á 11-12 g på en ODENSE Miniplade. Beregn 12 bunde per plade. Bages ved 210° C i 9-10 min., evt. med underplade.
Chokolade ganache sprøjtes med samme tyl på bundene, beregn 13-15 g creme pr. stk.
Bundene kan opbevares på frost til de skal dyppes i lys chokolade. Det er nemmest at dyppe kagerne, når de er frosne.