Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • Smør-linsedej (grundopskrift)

  • 2.070 g Smør-linsedej til Cafetærter
  • Chokolade mazarinmasse

  • 125 g Kakaopasta (50 g kakaopulver og 75 g kogende vand)
  • 875 g Sukker
  • 1.000 g Smør ell. margarine
  • 625 g Chokolade chunks
  • 1.000 g Pasteuriserede æg
  • 250 g Hvedemel
  • Hindbærmousse

  • 20 g (10 bl.) Husblas
  • 1.500 g Hindbærpuré
  • 1.500 g Hvid chokolade
  • 1.500 g Piskefløde
  • Chokolade til spray

  • 600 g Hvid chokolade
  • 225 g Kakaosmør
  • Til chokoladebånd og blomst

  • 1 Hvid chokolade

Sådan gør du

Smør-linsedej:
Se grundopskrift

Kakaopasta:
Ingredienserne blandes sammen til en tyk kakaopasta.

Chokolade mazarinmasse:
Ingredienser røres sammen som alm. mazarinmasse.


Fremgangsmåde:
Tærteforme Ø17 cm fores med smør-linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
Chokolade mazarinmasse fordeles i formene. Bunden bages ved 190 grader i 28-30 min. og afkøles.

Tærterne vendes ud af formen og med en kagering på Ø 16 cm, stikkes tærterne ud.

Hindbærmousse:
Husblas sættes i blød i koldt vand.

Hindbærpuré koges op og hældes over hvid chokolade sammen med den blødgjorte husblas. Det piskes til en ensartet creme. Cremen køles ned til ca. 40 garder.

Pisk fløden til let skum og vend den i cremen.

Hindbærmoussen fordeles på bundene og tærterne sættes på frost.

Chokoladespray:
Hvid chokolade og kakaosmør smeltes sammen.

Tærterne færdiggøres fra frost med hvid chokoladespray, et hvidt chokoladebånd og chokoladeblomst. 
Se instruktionsvideo til dekorationen under tips og tricks.