Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

  • Grilltærte

  • 4.160 g Linsedej
  • 8.000 g Sommer-mazarinmasse
  • 640 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
  • Jordbær/rabarberkompot

  • 1.500 g Frosne Jordbær
  • 1.500 g Frosne Rabarber
  • 720 g Sukker

Sådan gør du

  1. Jordbær/rabarberkompot: Frugt og sukker blandes og koges indtil rabarberne er møre. Kompotten blendes.
  2. Tilsæt evt. 60 g Instant Jelly eller anden saftbinder, for at binde væsken.
  3. Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
  4. Se grundopskrift på Sommer-mazarinmasse: Sommer-mazarinmasse fordeles i formene, jordbær-rabarberkompot sprøjtes på og smøres ud med palet. Mandelflager drysses øverst.
  5. Tærten bages ved 190° C i 35-38 min.

Tip

- Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.

- Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.