Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

  • Oprørt kransekagemasse

  • 1.500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 650 g Flormelis
  • 400 g Æggehvider
  • Grilltærte

  • 4.160 g Linsedej
  • 8.000 g Sommer-mazarinmasse
  • 1.600 g Hindbær muld fra frost

Sådan gør du

  1. Ingredienserne røres sammen til kransekagemasse.
  2. Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
  3. Se grundopskrift på Sommer-mazarinmasse: Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og hindbærsmuld drysses oven på.
  4. Kransekagemasse sprøjtes med tyl i fletmønster øverst på tærten.
  5. Tærten bages ved 190° C i 35-38 min.

Tip

- Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.

- Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.