Ingredienser

Opskrift er beregnet til 21 stk.

  • 1.000 g Pasteuriserede æggehvider
  • 1.000 g Sukker
  • 500 g Flormelis
  • 250 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
  • 750 g ODENSE Chokolade Chunks - 10 kg
  • Chokocreme

  • 2.000 g Piskefløde
  • 600 g Oprørt creme
  • 400 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • 200 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (ristet og hakket)

Sådan gør du

Æggehvide og sukker lunes op til 40º C og piskes op i ca. 15 min. ved middel hastighed. Resten af ingredienserne vendes i den piskede masse. Massen sprøjtes ud på silikonepapir i runde bunde på 16 cm i diameter, i alt 42 bunde.
Bages ved 150º C i 25 min. og stilles til afkøling ved rumtemperatur til næste dag.
Bongo bundene sprayes med chokolade i bunden, så cremen ikke gør den blød. 2 bunde lægges sammen med 160 g creme og pyntes færdig efter fri fantasi.