Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • Makronlinser

  • 400 g Linsedej
  • Nougat Makronmasse

  • 350 g Bitter 00 - 5 kg
  • 420 g Sukker
  • 160 g Sprøjteklar Nougat - 1 kg
  • 50 g Hvedemel
  • 210 g Pasteuriserede æggehvider
  • Topping

  • 300 g Kagecreme
  • 20 g Hasselnøddeflager - 1 kg

Sådan gør du

Nougat makronmasse:
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og nougat tilsættes og til sidst æggehvider.

Makronlinser:
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.

15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og ca. 60 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med hasselflager og bag linserne ved 190° C i ca. 20 min.