Ingredienser

Opskrift er beregnet til 80 stk.

  • Pistacie Mazarin

  • 600 g Blødt Smør
  • 600 g Sukker
  • 20 g Vaniljesukker
  • 300 g Æg
  • 500 g Havremel
  • 100 g Kartoffelmel
  • 30 g Bagepulver
  • 300 g Fløde
  • Crumble

  • 450 g Havremel
  • 375 g Sukker
  • 375 g Smør
  • Hindbær ganache

  • 150 g Hindbærpuré
  • 250 g Fløde
  • 100 g Glukose
  • 75 g Hvid chokolade
  • 1 Power Flower Chokoladefarve rød
  • Andet

  • 45 g Frysetørret hindbær

Sådan gør du

Pistacie bund:
Pisk smør, sukker, dessertmassen og vanilje sukker luftigt. Tilføj æg, lidt efter lidt, og rør til massen er ensartet og klumpfri. Vend det tørre, samt fløde i og fordel den i en træramme, med rammepapir. Bag ca. 45 minutter ved 175 grader.

Crumble:
Bland alle ingredienser og fordel dejen på bageplader med bagepapir.

Bag ved 175 grader i ca 20 minutter, til crumblen er gylden.

Lad crumblen køle af og smuldre/hak det i mindre stykker.

Hindbær ganach:
Kog fløde, hindbærpure og glukose op. Tilsæt rød power flower og rør til den er smeltet. Hæld over chokoladen og rør til massen er ensartet.

Samling:
Fordel Hindbær Fruit filling på pistaciebunden og hæld den lune ganach over.

Bland crumblen med frysetørret hindbær og fordel den over ganachen. Tryk crumblen let ned i ganachen, så den sidder fast.

Frys kagen og skær den let frossen, i fine stykker på 4x7 cm.