Sådan gør du

STEP 1:

Chokoladebund Ø24 cm og hat Ø24 cm. Hatten halveres og tilskæres som på billedet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.

 

STEP 2:

Kagen overtrækkes i ODENSE Hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm og hatten i ODENSE Rød overtræksmarcipan.

Mund: Sort overtræksmarcipan - Ø14 cm, nr. 20
Næsebor: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr.1
Øjeklap: Sort overtræksmarcipan – Ø6 cm, nr. 8
Bånd til øjeklap: Sort overtræksmarcipan – 30 x 1 cm
Pupil: Sort overtræksmarcipan - Ø1 cm, nr. 1
Øje: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø4 cm, nr. 5
Sløjfe: Rød overtræksmarcipan – 20 x 2 cm
Dødningehoveder: Sort overtræksmarcipan udstikkes med dødningehoved udstikker.

Kagen pyntes med dødningehoveder, sløjfe, øje, øjeklap, næsebor og mund.