Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

  • Skovbærpuré:

  • 1.000 g Frosne Skovbær
  • 250 g Flormelis
  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 100 g Skovbær Puré
  • Hvid chokolade

Sådan gør du

Bærrene fordeles i en kantplade og flormelis strøs over. Frugten varmes i ovnen i 16-17 minutter ved 180° C. Bærrene afkøles, hældes i en skål og blendes. Puréen skal opbevares på køl og anvendes inden for få dage.
Marcipan og pure blandes godt sammen og formes til æg.
Dyppes i tempereret hvid chokolade.

Tip

Marcipanæg har godt af at stå og tørre op på overfladen i 1-2 dage, så er de nemmere at dyppe i chokoladen.

Relateret video

ODENSE Æggerulle

ODENSE Æggedypper