Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 100 g Appelsinpasta
  • 20 g Cointreau
  • PYNT:

  • 300 g Mørk chokolade
  • 20 g Rørsukker
  • 2 g ODENSE Guldstøv - 5 g

Sådan gør du

Ingredienserne blandes og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g. Op til 5 stykker rulles i ODENSE Æggerulle stor. Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper.

Tryk dem godt ned, så spyddet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke, at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret mørk chokolade. 

Pynt æggene umiddelbart efter dypning med groft rørsukker, vend med ODENSE Guldstøv.

Tip

Anvend ODENSE Æggerulle, stor og ODENSE Æggedypper til rationel produktion af dine marcipanæg til påskesalget.

Relateret video

ODENSE Æggerulle

ODENSE Æggedypper