Ingredienser

Opskrift er beregnet til 44 stk.

  • Limekompot

  • 4 stk. Lime (usprøjtet)
  • 400 g Sukker
  • 400 g Vand
  • Marcipanæg

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 100 g Limekompot
  • Revet Limeskal
  • 300 g Hvid chokolade

Sådan gør du

LIMEKOMPOT:

Lime skåret i skiver, sukker og vand kommes i en gryde og koges op. Lad det simre i ca. 20 min. Herefter blendes kompotten og skallerne sies fra. Kompotten afkøles og kan opbevares på køl i tætsluttende emballage op til 3 uger.
MARCIPANÆG:
Marcipan og limekompot æltes sammen. 

Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i mellem æggerulle. 

Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret hvid chokolade. Pynt med revet limeskal.

Relateret video

ODENSE Æggerulle

ODENSE Æggedypper