Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Ingredienserne blandes og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g. Op til 5 stykker rulles i ODENSE Æggerulle stor. Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper.

Tryk dem godt ned, så spyddet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke, at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret hvid chokolade. 

Pynt æggene umiddelbart efter dypning med en blanding af ODENSE Rosa støv og solbær- eller hindbærpulver. Der kan med fordel anvendes en lille the-sigte, til at drysse pulveret over med.

Tip

Anvend ODENSE Æggerulle, stor og ODENSE Æggedypper til rationel produktion af dine marcipanæg til påskesalget.

Relateret video

ODENSE Æggerulle

ODENSE Æggedypper