Ingredienser

Opskrift er beregnet til 44 stk.

  • Appelsinkompot

  • 2 stk. Appelsiner (usprøjtet)
  • 200 g Sukker
  • 200 g Vand
  • Marcipanæg

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 100 g Appelsinkompot
  • 300 Mørk chokolade
  • 12 Revet Appelsinskal

Sådan gør du

APPELSINKOMPOT:

Appelsinerne skåret i skiver, sukker og vand kommes i en gryde og koges op. Lad det simre i ca. 20 min. Herefter blendes kompotten og den afkøles. Kompotten kan opbevares på køl i tætsluttende emballage op til 3 uger.

MARCIPANÆG:
Marcipan og appelsinkompot æltes sammen og marcipanen rulles til en pølse.

Del marcipanen i stykker af ca 25 g (mellem æggerulle) eller 45 g (stor æggerulle) og rul dem i ODENSE Æggerulle.
Lad marcipanæggene tørre op på overfladen, et døgn, inden de dyppes i tempereret mørk chokolade, med ODENSE Æggedypper og pyntes færdig med tørret appelsinskal.

Relateret video

ODENSE Æggerulle

ODENSE Æggedypper