Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.

Sådan gør du

  1. Ælt marcipanen med appelsinpasta.
  2. Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat i midten.
  3. Saml marcipanen med nougaten.
  4. Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i ODENSE Æggerulle, mellem.
  5. Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn.
  6. Dyp æggene i tempereret mørk chokolade.
  7. Pynt med ODENSE Guldstøv.

Tip

Dekoration / variation:

  • Hvid chokolade, en fin streg mørk chokolade og et lille drys ODENSE Guldstøv.
  • Mørk chokolade, et lille strejf reven appelsinskal og et lille drys ODENSE Guldstøv.
  • Hvid chokolade og ODENSE Guldstøv.