Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • 2.000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 800 g Sukker
  • 300 g Pasteuriserede æggehvider
  • 300 g ODENSE Mandelflager - 1 kg

Sådan gør du

Mandelflagerne fordeles i en kantplade. Kransekagemassen sprøjtes ud med stor, rund tylle ovenpå mandelflagerne i pladens længde. Stangen deles i 3 til 4 lige store stykker, de rulles i mandelflagerne og stilles på bageplade. Mandelstængerne rettes op med ODENSE Kransekageopretter, så de får en trekantet form.
Stængerne bages ved 230° C i ca. 10-11 min.
Efter afkøling kan bunden dyppes i chokolade og stængerne stilles på frost.

Tip

Ved opbevaring på frost skal stængerne pakkes ind i tætsluttende emballage, så de ikke suger for meget fugt og bliver for bløde i konsistensen.