Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

  • 5.000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 2.000 g Sukker
  • 700 g Æggehvider
  • 5 g ODENSE Guldstøv - 5 g
  • 500 g Sukker

Sådan gør du

ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen. Æggerhviderne tilsættes lidt ad gangen. Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger med trekant tylle nr. 1 (Odenmaster) og fryses.

Bland ODENSE Støv med sukker (1 bøtte støv til 500 g sukker), og tril kransekagestængerne i sukkeret. Undgå for meget sukkerstøv på bunden af kransekagen, da det meget gerne vil brænde under bagning. Form stængerne til "2020-tal" iht. ODENSE skabelon og bag dem på dobbeltplade ved 2000 C i 10-12 min.

 

 

Tip

Brug mørkt rørsukker til ODENSE Guld- og Bronzestøv, for en mere gylden farve.