Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.

  • 2.000 g Sukker
  • 700 g Pasteuriserede æggehvider
  • Pynt fx:

  • Pistacienødder
  • Karamel flakes
  • Hasselnødder
  • Frysetørret hindbærpulver

Sådan gør du

Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Oprørt kransekagemasse sprøjtes ud til kransekagestænger og fryses. Drej kransekagestængerne til ringe og frys dem. 

Vælg selv antal ringe - pers. og ca. vægt:
Kransekagetop, 7 ringe, 8 pers., 350 g 
Kransekagetop, 10 ringe, 14 pers., 590 g
Kransekagetop, 13 ringe, 22 pers., 890 g
Kransekagetop, 15 ringe, 28 pers., 1.125 g
Kransekagetop, 17 ringe, 34 pers., 1.375 g
Kransekagetop, 19 ringe, 41 pers., 1.650 g
Kransekagetop, 21 ringe, 49 pers., 1.975 g
Kransekagetop, 22 ringe, 53 pers., 2.140 g

Tril de frosne ringe i fx finthakkede pistacienødder, Karamel Flakes, eller blendede sukkerristede hasselnødder.

Bages ved 2100 C i ca. 12 min.

Pynt fx kransekagetoppen i festlige farver og skab blikfang i butikken.
Frysetørret hindbærstøv anvendes efter bagning. Tril ydersiden af kransekageringene i frysetørret hindbærstøv og pynt fx med spiselige blomster.

Sælg fx til studenterfest, bryllup, sølv/guldbryllup, barnedåb, fødselsdag, reception, til festbuffet og pynt efter anledningen.

Relateret video

ODENSE Kranse XX