Ingredienser

Opskrift er beregnet til 48 stk.

Sådan gør du

2 varianter - æble eller appelsin:
Til æble bruges lys overtræk og Bronze Støv. Til appelsin varianter bruges mørk overtræk og Guld Støv. Fruit Filling eller marmelade kan anvendes.

Kransekagemasse med frugtfyldning/marmelade:
Kranse XX og sukker køres sammen. Tilsæt 375 g æble- eller appelsin frugtfyldning (eller marmelade), og kør kransekagemassen sammen indtil den er ensartet i konsistensen.
Kransekagemassen rulles ned på 10 mm, imellem 2 stykker bagepapir og sættes på frost. Når den er frossen, stikket den ud med en hjerteudstikker ca. 75 mm (ca. 43 g) og sættes over på en bageplade. Kransekagehjerterne bages ved 2200 C i ca. 8-10 min.

Når kransekagehjerterne er kølet af, kommes 20 g æble- eller appelsin frugtfyldning (eller marmelade) på hvert hjerte og smøres ud til kanterne med en paletkniv. Der må gerne være nogle små toppe forskellige steder, det giver et flot mønster på det færdige kransekagehjerte. Hjerterne sættes på frost indtil de skal dyppes i lys eller mørk overtræk.

Overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Dyp kransekagehjerterne ned i den lyse eller mørke overtræk med frugtfyldningen/marmeladen først, og sæt derefter over på et stykke bagepapir.
Når overtræk har sat sig, pensles kransekagehjerterne med Bronze eller Guld Støv.

TIP: Brug en stor blød pensel - det giver en jævn fordeling af støvet.