Kransekage kokos 2020 150 stk.
Pak og sælg dine kransekagestænger i ODENSE Tinæske med silkepapir.
Fås som serviceartikel hos Odense Marcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 150 stk.
-
Kokosmasse (grundopskrift):
- 550 g Sukker
- 550 g Kokosmel
- 550 g Pasteuriserede æggehvider
-
Kokos kransekagemasse:
-
1.875 g kokosmasse - se grundopskrift
- 750 g Sukker
- 190 g Malibu rom
- 375 g Pasteuriserede æggehvider
-
Guld kokosmel:
- 600 g Kokosmel
-
Pynt:
-
750 g
Sådan gør du
Kokosmasse:
Bitter 00 og sukker køres sammen. Tilsæt kokosmelet, og bland det hele godt sammen.
Tilsæt æggehviderne af et par gange, og rør sammen til en ensartet masse.
Kokos kransekagemasse:
Kranse XX, sukker og kokosmasse køres godt sammen. Tilsæt Malibu.
Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.
Sprøjt kransekagemassen ud i stænger med en ODENSE Rund tylle Ø 22 cm.
Bages ved 2200 C i ca. 12-14 min.
Sæt på frost indtil kransekagen har sat sig, og skær stængerne ud i stykker af 8 cm.
Guld kokosmel:
Kokosmelet ristes af i ovnen ved 1500 C o ca. 15 min. indtil det er flot gyldent.
Når kokosmelet er kølet helt af, blandes det med guldstøv.
Det lyse overtræk smeltes over vandbad eller i microovnen. Tag gummihandsker på, og kom lidt lys overtræk op i hånden. Kransekagestykkerne trilles imellem hænderne indtil de er dækket af lys overtræk. Derefter vendes de i ristet kokosmel, som er blandet med guldstøv.