Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.

Sådan gør du

Kokosmasse:
Bitter 00 og sukker køres sammen. Tilsæt kokosmelet, og bland det hele godt sammen.
Tilsæt æggehviderne af et par gange, og rør sammen til en ensartet masse.

Kokos kransekagemasse:
Kranse XX, sukker og kokosmasse køres godt sammen. Tilsæt Malibu.
Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.

Sprøjt kransekagemassen ud i stænger med en ODENSE Rund tylle Ø 22 cm.
Bages ved 2200 C i ca. 12-14 min.

Sæt på frost indtil kransekagen har sat sig, og skær stængerne ud i stykker af 8 cm.

Guld kokosmel:
Kokosmelet ristes af i ovnen ved 1500 C o ca. 15 min. indtil det er flot gyldent. 
Når kokosmelet er kølet helt af, blandes det med guldstøv.

Det lyse overtræk smeltes over vandbad eller i microovnen. Tag gummihandsker på, og kom lidt lys overtræk op i hånden. Kransekagestykkerne trilles imellem hænderne indtil de er dækket af lys overtræk. Derefter vendes de i ristet kokosmel, som er blandet med guldstøv.