Kransekage Karamel/Solbær 150 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 150 stk.
-
5.000 g Kranse XX - 5 kg
- 2.000 g Brun Farin
- 1.200 g Pasteuriserede æggehvider
- 1.520 g Broken gel solbær
- 510 g Chokoladeglaze
- 20 g Salt
Sådan gør du
Rabarber makronmasse:
Rabarber tøs op og bages i kantplade i 20 min. ved 100° C. Saften drænes godt fra rabarberstykkerne. Bittermasse og sukker røres sammen og de drænede rabarber røres i. Mel tilsættes og æggehvider tilsættes til sidst.
Makronlinser:
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen. De bagte og drænede rabarberstykker fordeles på cremen i linserne. Makronmasse, ca. 40 g pr. stk. sprøjtes på toppen. Pynt med mandelflager og bag linserne ved 190° C i ca. 20 min.