Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.

  • 200 g Sukker
  • 50 g Pasteuriserede æggehvider
  • Krydderi, vælg mellem:

  • 25 g Flagesalt
  • 18 g Rosenpeber
  • 16 g Chiliflager
  • 16 g Frisk Rosmarin
  • 16 g Frisk Timian

Sådan gør du

Sådan gør du:

  1. Bland Kranse XX, sukker og æggehvide og smag til med det ønskede krydderi.
  2. Rul 3 pølser af 420 g i bagepladens bredde og frys dem ind.
  3. Skær den frosne masse i tynde chips (ca. 2 mm) og læg på plader med bagepapir.

Bages ved 200 grader i ca. 8 min.

Tip

Så nemt!
Kransekagemassen kan opbevares på frost.
Bland massen i god tid og bag chipsene efterhånden, som der er brug for dem.