Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • 1.000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 300 g Frosne Kirsebær (drænet vægt)
  • 300 g Sukker
  • 90 g Pasteuriserede æggehvider
  • ODENSE Overtræk Mørk - 5 kg
  • Glasur

Sådan gør du

Kirsebær sættes til optøning dagen før, de skal anvendes og saften sies fra. Jo mere saft der drænes væk, jo mere svampet bliver kagerne. Frugtsaften kan anvendes til mousse og gele. De drænede bær køres sammen med masse og sukker. Æggehvide tilsættes til sidst, massen skal have konsistens som til konfekt. Massen sprøjtes med rund tylle, 40 g pr. stk.
Bages ved 225º C i 10-12 min.
Efter afkøling bundsmøres kagerne med mørk overtræk. Og dekoreres med glasur farvet lyserød med frugtfarve.