Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • 1.000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 300 g Frosne Brombær (drænet vægt)
  • 300 g Sukker
  • 125 g Pasteuriserede æggehvider
  • ODENSE Overtræk Mørk - 5 kg
  • Flormelis

Sådan gør du

Brombær sættes til optøning dagen før, de skal anvendes og saften sies fra. Jo mere saft der drænes væk, jo mere svampet bliver kagerne. Frugtsaften kan anvendes til mousse og gele. De drænede bær køres sammen med masse og sukker.
Æggehvide tilsættes til sidst, massen skal have konsistens som til konfekt. Massen sprøjtes ud i roset med stjernetylle, 40 g pr. stk. Drysses med flormelis inden bagning.
Bages ved 225º C i 10-12 min.
Efter afkøling bundsmøres kagerne med mørk overtræk.